ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 23 - ΓΕΡΑΚΑΣ  15344

210 604 6280   -   6980 65 0000

Έγραψαν για εμάς...

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Νίκο και όλο το προσωπικό που βρισκόταν εκεί για εμάς στις δύσκολες στιγμές! Επαγγελματίες με ανθρώπινο χαρακτήρα στο πένθος μας!
voula krt

Σε μια απο τις πιο δυσκολες στιγμες για μια οικογενεια το γραφειο τελετων κορωνη σταθηκε διπλα μας με συμπονια,ηθος,αξιοπρεπεια και εξυπηρετηση!!ευχαριστουμε πολυ για ολα!!

MARILENA GLITSI

Δυστυχώς φέτος έχασα 2 πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα, τον σύζυγό μου και την μητέρα μου, ευτυχώς που επέλεξα τον Νίκο τον Κορώνη!!! Σε ευχαριστώ πολύ που αποχαιρετισά τόυς αγαπημένους μου όπως τους αξίζε, και αυτό χάρη σε εσένα όλα προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια σε ευχαριστώ.

Τonia Κritikou

Όταν χάνεις ένα προσφιλές σου πρόσωπο, χρειάζεσαι έναν ώμο για να κλάψεις κι έναν άνθρωπο να ετοιμάσει τα "δέοντα". Η εργασία του κ. Κορώνη χαρακτηρίζεται από σεβασμό, ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και ποιότητα.
Μας πρόσφερε τον χρόνο του, παρηγορία και μια τελετή, κατά την οποία όλα ήταν προγραμματισμένα και συντονισμένα από τον ίδιον και τους συνεργάτες του μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Βάλσαμο στη θλίψη οι γεύσεις και τ' αρώματα από το σιτάρι και το τσουρεκάκι που προσφέρθηκαν στο μνημόσυνο των 40 ημερών.
Αφού κανείς άνθρωπος δεν μπορεί ν' αποφύγει τον θρήνο της απώλειας, τουλάχιστον, ας συναντήσει τον κ. Κορώνη, ώστε σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή, να βιώσει το πένθος, απαλλαγμένο από τη φροντίδα των διαδικαστικών και να νιώσει ότι τίμησε και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τον άνθρωπό του.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΗΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΠΟΘΑΝΑΣΗ

Κύριε Νίκο Κορώνη,
Θέλω να ευχαριστήσω εσένα προσωπικά,, αλλά και τους συνεργάτες σου για την άψογη οργάνωση στην τελετή του αποθανόντα πατέρα μου.
Ξεχώρισα την όμορφη δουλειά σου, παρευρισκόμενη σε γείτονες και φίλους που είχε αναλάβει το δικό σου γραφείο.
Όταν ο χάρος χτύπησε και την δική μου πόρτα, σου τηλεφώνησα γιατί ήθελα να γίνουν όλα τέλεια.
Η καλοσύνη σου, η ανθρωπιά σου, ο σεβασμός η αξιοπρέπεια, ο τρόπος σου και η όλη ηρεμία σου, έφερε ψυχική αγαλλίαση και ειλικρινά απάλυνε το βαθύ πόνο και θλίψη της απώλειας.
Η δε φροντίδα και η όλη διαδικασία, έγινε με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.
Ένα τέτοιο σοβαρό γραφείο λοιπόν, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
Με εκτίμηση

Ροζαρία Φιλιππούση

ΚΥΡΙΕ ΚΟΡΩΝΗ ( ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ .. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!!!!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Στις δύσκολες αυτές ώρες του ψυχικού πόνου και θλίψης είναι σημαντικό να απευθήνεσαι σε ανθρώπους που με σεβασμό , συμπόνοια , αξιοπρέπεια και συνέπεια , στέκονται δίπλα σου και αναλαμβάνουν την τέλεση και διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών που απαιτούνται έτσι ώστε να σου αφήσουν χρόνο και ηρεμία για να θρηνήσεις όπως πρέπει το αγαπημένο σου πρόσωπο .
Πολλά συνγχαρητήρια στον Νίκο και στην ομάδα του.!!!
Νίκο, σε ευχαριστούμε θερμά.

Γρηγόρης Αποστόλου

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πιο πάνω από επαγγελματίες!!!

Ελένη Κωσταρά

Η ανθρωπιά που διακατέχει, τον Κύριο Νίκο, είναι αυτό που κάνει το γραφείο του να ξεχωρίζει!!!
Άψογη εξυπηρέτηση και τέλεια οργάνωση!!!
Ευχαριστώ για όλα!!!

Δημήτριος Κουφός

'Ολα άψογα.

Σωτήριος Σ.

Ανθρωπιά, σεβασμός, αξιοπρέπεια ότι ακριβώς χρειαζότανε για τον τελευταίο χαιρετισμό του αγαπημένου μας πατέρα. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!!!

 

Γεώργιος Κ.

Άριστες, παραπάνω των αναμενόμενων προσδοκιών. Σας συστήνω με τα καλύτερα λόγια. Συνεχίστε όπως είσθε μην αλλάξετε τίποτα.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

 

Δημήτριος Ν.

Γράψτε την άποψή σας για εμάς

×

Log in